Tuesday, December 8, 2015

Tudung Ironless

Assalamualaikum..

Hari ni Kim nak cerita sikit pasal tudung instant. Tudung instant ni banyak membantu Kim semasa di hospital sewaktu nak lahirkan Rumi. Kim pakai Tudung Evergreen Reisya.

Kenapa Kim pilih tudung instant? Sebabnya masukkan tudung instant ke dalam beg pon tak rosak uollzz. And the best part is boleh basuh guna mesin basuh.

Ye la kan..sejak dah beranak pinak ni tak sempat nak basuh tangan. Kalau ada masa sikit pon waktu tu dah penat sangat nak membasuh.

Ok jom baca sikit pasal tudung instant Reisya!

AWNING TAK ROSAK LAGI!!

Awning tudung instant yang cantik terletak. Dah tak payah risau kedut dan rosak. Dengan tudung Evergreen Reisya ni memang berbaloi beli. Gosok pun tak perlu. Lepas basuh sidai je. Bila nak pakai terus sarungkan je.

Awning memang cantik terbentuk. Sebab ada kain denim di bawahnya. Berdagu pulak tu. Walaupun labuh tapi tidak pula gedeboh sebab sisi tepi di bentuk dengan baik. Memang berbaloi uollzz!

Cuba satu dulu. Lepas tu jamin semua color uollzz nak borong. Tudung ni di datangkan dengan 3 ukuran saiz iaitu M, L & XL. Saiz ini berdasarkan labuh masing-masing. Muka free saiz dah.

Ukuran dari dagu:
M = 16 inci
L = 19 inci
XL = 21 inci

================

Kelebihan tudung

*** Perlu iron (gosok)? Takkkkk kerana ianya kurang berkedut.
*** Awning rosak dan tak cantik? Siapa kata? Awning dari kain yang sama dan di alas dengan denim berkualiti. So, ianya sentiasa nampak cantik. Tidak rosak. Masuk dalam MESIN BASUH punnnn ok. Tak perlu lagi tukar awning.
*** Jahitan...tip-top kemas
*** Berdagu...ala2 ustajah pilihan gitu
*** Labuh... alhamdulillah.

================

Dapatkan SEGERA
M = RM 35 + RM 6 postage
L = RM 40 + RM 6 postage
XL = RM 45 + RM 6 postage

BELI 3 FREE POSTAGE

MINAT??
WA 0136297657
WA 0136297657
WA 0136297657

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...