Tuesday, June 2, 2015

Welcome June 2015

Assalamualaikum..

Pejam celik....pejam celik... Dah setengah tahun. Kejap je masa berlalu. Anak makin banyak celotehnya. Dengan bear pon jadi dia tu. Tapi sangat pemalu orangnya.

Insyaallah bulan ni kita akan sambut bulan puasa. Ape persiapan kita? Dah tempah baju raya sedondon untuk hubby and anak-anak? Apa kaler tema tahun ni? Jangan dilupakan persiapan untuk mengerjakan ibadah puasa nanti tau.

Walaupon kita hanyalah seorang surirumah, kita sepatotnya dah ada plan untuk sepanjang tahun ni. Jangan biarkan masa berlalu dengan kita hanya sibuk di dapur, mengemas dan kerja-kerja rumah yang tak pernah habis. Plan untuk mengadakan masa buat diri sendiri jugak tau ( peringatan untuk diri sendiri jugak.hehehe).

Tata..

3 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...