Wednesday, December 3, 2014

Online Shopping

Assalamualaikum..

Siapa kat sini memang suke giler online shopping?

Kim biase-biase je. Tak de la suke giler. Tapi posmen datang tiap-tiap bulan hantar supplement Shaklee la kat rumah. Kim jarang-jarang COD supplement Shaklee kat customer. Biasa pos la. Pejabat beberapa meter je dari rumah. So boleh jalan kaki ngan Amna.

Setakat ni ade la beli tudung 2 and blouse 2. Beli kat Instagram. Hihihi.. Abi bising-bising gak tapi dia pon sama. Dia kate pakaian kite tak pegang kainnya so kite tak tau la sedap ke tak time pakai nanti. Hehehe..

Abi suka beli barang kat China. Contohnya powerbank, earphone dan skrin henpon. Skrin henpon retak seribu. Jatuh dari poket. Dia beli and pasang sendiri la. Urusan jualbeli tu guna PayPal. Kalau dia nak beli barang 'kuda kesayangan'nya, COD la.

Redmi Note yang Kim pakai skang ni pon dia beli dari China. China pon China la. Banyak berjasa and tahan lasak. Dah banyak kali Amna jatuhkan. Alhamdulillah masih berfungsi. Adik Kim pon pakai henpon same dengan Kim gak. Terpengaruh dengan kakak dia. Hahaha..

Tata

3 comments:

  1. kita takde la suka sangat on9 shopping ni.. suka tengok jeee.. hehehe

    ReplyDelete
  2. salam hakimah...mama amna...
    ayu here.....heeee....
    kuat tul shaklee..smga berjya!

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...